Welkom op de webwinkel van koffiebranderij Brew2Cup!

Belangrijke Mededeling:

Hallo allemaal, voor diegene die het nog niet meegekregen hebben, het gaat niet zo goed met onze general manager Joey, er is kanker geconstanteerd in zijn poot. Om hem te kunnen behandelen moet hij naar een speciale dierenkliniek in Utrecht voor bestraling. Deze behandeling is zeer kostbaar, maar wij willen er uiteraard alles aan doen om Joey nog een aantal mooie jaren te geven. Daarom vragen we jullie hulp! We hebben een prachtige koffie van koffieboer Silvio Sanchez uit Nicaragua gekocht en gaan deze om dopen tot de Save Joey koffie. Willen jullie genieten van deze prachtige koffie? Hij staat nu als espresso al onder de rubriek espressobonen en als brievenbuskoffie in deze webwinkel. De opbrengst hiervan gaat dus naar Joey's behandeling!

De Save Joey coffee is ook gemalen te bestellen, vermeld dan even bij de bestelling dat je het gemalen wilt hebben en waarmee je de koffie gaat zetten.

Alvast ontzettend bedankt voor jullie medeleven en hulp!

Save Joey

 

 

              

Over Ons

Brew2Cup

Wij zijn Erwin & Cynthia en runnen sinds 5 december 2014 een specialty coffee bar en microbranderij in het centrum van Arnhem.

Wij specialiseren ons in het branden van z.g.n. single estate specialty coffees. Dit zijn koffies waarvan de herkomst bij ons bekend is. Het liefst zo direct en eerlijk mogelijk ingekocht met respect voor boer en natuur.

We proberen met het branden van deze koffies zo dicht mogelijk bij de natuurlijke smaak van de koffieboon en zijn herkomst te blijven. Dit is ook de reden waarom wij onze koffies niet melangeren. Dit kan zelfs betekenen dat er fruitige en zoete smaken in de koffie naar boven komen.

Onze missie is geslaagd als we U kunnen verbazen over de smaak en het verhaal van onze koffie!

Winkel adres

Kortestraat 28
6811 EP Arnhem

Openingstijden

dinsdag - vrijdag: 09:00 - 17:00 uur

            zaterdag: 09:00 - 17:30 uur

              zondag: 11:00 - 17:00 uur    

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein